Nieuws

“De Nederlandse klant is deze winter nog belangrijker”

De winter staat voor de deur, voor veel Nederlanders het ideale moment om de auto te pakken naar een van de vele populaire wintersportgebieden. Maar hoe zijn de omstandigheden daar? Welke maatregelen zijn er genomen? TravelPro sprak met Diana Klinkenberg (Atout France) over het aankomende Franse wintersportseizoen.

Wat zijn de verwachtingen voor het komende Franse wintersportseizoen?
“De klanten willen komende winter op wintersport in Frankrijk of andere gebieden in Europa. Ze zijn op zoek naar informatie, oriënteren zich, maar wachten nog met boeken. Sommige zullen, indien het mogelijk is, er voor kiezen buiten de schoolvakanties te boeken. Het is duidelijk dat de chalets, grote appartementen en de luxe hotelarrangementen komend seizoen het meest gewild zullen zijn.”

Zijn alle skigebieden toegankelijk?
“In de Franse wintersportplaatsen worden alle Covid-19 protocollen en gezondheidsmaatregelen in acht genomen zodat zij komende winter de klanten kunnen verwelkomen.”

Lees het hele interview in TravelPro 42.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR: terugval in boekingen zet door

Volgende bericht

Tweede schip MSC Cruises is uitgevaren

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.