CoronavirusNieuws

‘De Nederlandse markt blijft cruciaal voor Malta‘

Deel dit artikel

Met de versoepelingen van het reisadvies in Nederland kunnen Nederlanders sinds 15 mei 2021 weer genieten van het diverse en zonnige Malta. Nederlanders die naar Malta willen reizen, dienen ofwel een negatieve PCR test te kunnen overleggen, of na 1 juni, een bewijs dat zij minimaal 14 dagen eerder een corona-vaccin hebben ontvangen.

“De strategie van de Maltese regering om een ​​sterke vaccinatie uit te rollen, aangevuld met beperkende maatregelen die geleidelijk worden versoepeld, zijn de belangrijkste ingrediënten achter dit uitstekende nieuws. De Nederlandse markt blijft cruciaal voor een kleine eilandstaat als Malta om kwalitatief hoogstaand toerisme naar ons land te trekken. Het op een verantwoorde manier openen van onze toeristenindustrie is de sleutel tot het verzekeren van een duurzame toekomst voor een van de belangrijkste pijlers van de Maltese economie”, aldus minister van Toerisme en Consumentenbescherming Clayton Bartolo.

MTA Chief Executive Officer, de heer Johann Buttigieg zegt: “Dit alles veelbelovend is voor het toeristische seizoen van Malta deze zomer, dat op 1 juni van start gaat. We kijken ernaar uit dat meer landen hun reisadvies voor Malta herzien, zodat hun respectievelijke inwoners eindelijk kunnen beginnen met het plannen van hun broodnodige, ontspannen en veilige vakantie deze zomer. ”

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

VakantieDiscounter ziet boekingen verdriedubbelen

Volgende bericht

MSC Cruises hervat activiteiten Oostzee

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."