Vacature

Dé VakantieDiscounter zoekt Country Manager

Help jij mee ons aanbod in zonvakanties & stedentrips uit te breiden en te optimaliseren? Heb jij ruime ervaring binnen de reisbranche als productmanager of inkoper, een (toeristische) hbo-opleiding afgerond én is commercieel denken jouw tweede natuur? Dé VakantieDiscounter – één van de grootste online reisbureaus van Nederland – is op zoek naar een Country Manager om de afdeling Supply te versterken.

Wie zijn wij?
Dé VakantieDiscounter is één van de grootste online reisbureaus in Nederland en onderdeel van Otravo. In een no-nonsense omgeving werken wij hard aan het veroveren van de Nederlandse reismarkt. En dit gaat ons aardig af; zo wonnen we al diverse Zoover awards voor beste én populairste online reisbureau. Maar dat niet alleen; sinds 2000 strijden wij al voor de laagste prijzen, de beste accommodaties en uitstekende partnerships.

Wat ga je doen?
De primaire verantwoordelijkheid van de Country Manager binnen de afdeling Supply is het uitbouwen, beheren en optimaliseren van ons accommodatie portfolio. Vanuit jouw markt- en productkennis zorg jij dat er aanbod met hoge kwaliteit beschikbaar is in aansluiting op de klantvraag voor één of meerdere bestemmingen.

Bij Dé VakantieDiscounter werken wij met een succesvol hybride model waarbij wij enerzijds uitstekende partnerships onderhouden met de bekende touroperators en anderzijds werken aan ons eigen product. Als Country Manager houd jij je bezig met ons eigen product portfolio en assortiment.

Je ontwikkelt een sterke relatie met partners door het delen van relevante data en het geven van inzichten en advies voor de beste verkoopresultaten. Je analyseert de mogelijkheden voor groei, houdt concurrenten en ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en speelt hier adequaat op in. Je rapporteert op wekelijkse basis de resultaten aan partners en het management van de organisatie.

Samen met het team zorg je voor de perfecte presentatie en optimale capaciteit en prijs van het aanbod op onze website. Je weet waar de prioriteiten en kansen liggen en hebt de overtuigingskracht om zowel de interne stakeholders als partners mee te krijgen. Je informeert de organisatie over promotionele activiteiten op bestemmingen, je inventariseert op elk gebied optimalisatiemogelijkheden én je zorgt dat de teams gebruik kunnen maken van de door partners beschikbaar gestelde tooling.
Je bent sterk in het maken van goede analyses en in staat om op basis hiervan zowel groei te realiseren op bestaande bestemmingen als nieuwe bestemmingen succesvol in de markt te zetten.

Tot slot vertegenwoordig jij onze organisatie tijdens events, beurzen en salesbezoeken.

Jij bent…

• Afgestudeerd aan een (bij voorkeur) toeristische hbo-opleiding
• In het bezit van minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
• Ervaren met Excel en PowerPoint, kennis van Tableau of vergelijkbare tools is een pre
• Analytisch zeer sterk, commercieel, creatief en representatief
• Ervaren in een online omgeving
• Fulltime beschikbaar

Jij kunt…

• Bedreigingen omzetten naar kansen
• Analyses maken, onderbouwen en adequaat actie op ondernemen
• Secuur en zelfstandig werken
• Oplossingsgericht denken
• Organiseren en presenteren
• Helder communiceren zowel in woord als geschrift in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

• Een werkplek op ons leuke kantoor in hartje Amsterdam
• Een fulltimebaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
• Vanzelfsprekend een goed salaris en reiskostenvergoeding
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. (online) courses
• Volop reisinspiratie (gelukkig krijg je 24 vakantiedagen en 6 atv-dagen)
• Korting op onze vakanties en een gratis reis- en annuleringsverzekering

Ben jij de Country Manager die we zoeken? Kijk dan hier!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Dé VakantieDiscounter zoekt Sales Executive

Volgende bericht

KLM Werelddeal Weken boekbaar bij Airtrade

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.