Vacature

Dé VakantieDiscounter zoekt Sales Executive

Help jij mee om onze ambitieuze doelstellingen te bereiken en onze relaties te versterken? Heb jij ervaring in een commerciële rol, een (toeristische) hbo-opleiding afgerond én is netwerken en relatiebeheer helemaal jouw ding? Dé VakantieDiscounter – één van de grootste online reisbureaus van Nederland – is op zoek naar een Sales Executive om de afdeling Supply te versterken.

Wie zijn wij?
Dé VakantieDiscounter is één van de grootste online reisbureaus in Nederland en onderdeel van Otravo. In een no-nonsense omgeving werken wij hard aan het veroveren van de Nederlandse reismarkt. En dit gaat ons aardig af; zo wonnen we al diverse Zoover awards voor beste én populairste online reisbureau. Maar dat niet alleen; sinds 2000 strijden wij al voor de laagste prijzen, de beste accommodaties en uitstekende partnerships.

Wat ga je doen?
Als Sales Executive ben je binnen de afdeling Supply medeverantwoordelijk voor de relatie met onze partners. Deze belangrijke partners bestaan uit diverse Nederlandse en Duitse touroperators én partners op het gebied van o.a. verzekeringen, autohuur en excursies.

De afdeling Supply heeft een spilfunctie binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen het team en de collega’s van ons reisbureau, marketing en productontwikkeling. Je rapporteert aan de Head of Supply & Revenue Management.

Voor onze partners ben jij het eerste aanspreekpunt. Samen met hen streef je naar de beste verkoopresultaten en uitstekende presentatie van het aanbod op onze website en andere kanalen. Je analyseert de mogelijkheden voor groei, houdt concurrenten en ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en speelt hier adequaat op in.

Naast het beheren en uitbouwen van onze externe relaties, zorg jij ervoor dat interne stakeholders optimaal ondersteund worden. Je informeert de organisatie over promotionele activiteiten van partners, je inventariseert op elk gebied optimalisatiemogelijkheden én je zorgt dat de teams gebruik kunnen maken van de door partners beschikbaar gestelde tooling. Tot slot ondersteun je in allerlei voorkomende administratieve en ad-hoc werkzaamheden.

Dit doe je vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam d.m.v. regelmatig telefonisch en mail contact. Daarnaast ondersteun jij je manager tijdens events, beurzen en salesbezoeken.

Jij bent…

• Afgestudeerd aan een (bij voorkeur) toeristische hbo-opleiding
• In het bezit van minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
• Ervaren met Excel en PowerPoint, kennis van Tableau of vergelijkbare tools is een pre
• Analytisch sterk, commercieel, creatief en representatief
• Fulltime beschikbaar

Jij kunt…

• Bedreigingen omzetten naar kansen
• Analyses maken, onderbouwen en adequaat actie ondernemen
• Secuur en zelfstandig werken
• Oplossingsgericht denken
• Organiseren en presenteren
• Helder communiceren zowel in woord als geschrift in het Nederlands en Engels. Duits is een pre

Wat bieden wij?

• Een werkplek op ons leuke kantoor in hartje Amsterdam
• Een fulltimebaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden
• Vanzelfsprekend een goed salaris en reiskostenvergoeding
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. (online) courses
• Volop reisinspiratie (gelukkig krijg je 24 vakantiedagen en 6 atv-dagen)
• Korting op onze vakanties en een gratis reis- en annuleringsverzekering

Ben jij de Sales Executive die we zoeken? Kijk dan hier!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Dé VakantieDiscounter zoekt Airline Relations Lead

Volgende bericht

Dé VakantieDiscounter zoekt Country Manager

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.