Nieuws

De winnaar van de Transavia musicaltickets is…

Deel dit artikel

Transavia gaf op TravDay 2021, die gisteren werd gehouden twee kaarten weg voor de musical ‘Come From Away’. Deze gaat over een waargebeurd verhaal en over saamhorigheid in onzekere tijden.

Tijdens de aanslagen op 11 september 2001 ging het Amerikaanse luchtruim dicht en moesten 38 vliegtuigen noodgedwongen uitwijken naar het Canadese stadje Gander. De bewoners van deze kleine gemeenschap vingen duizenden reizigers op. Een prachtig hoopvol en muzikaal verhaal over de goedheid van de mens in crisistijd. Voor zo’n verhaal is het natuurlijk belangrijk dat acteurs zich goed kunnen inleven.

Willemijn Verkaik speelt de hoofdrol van Beverly Bass, de eerste vrouwelijke gezagvoerder van American Airlines. Voor de verdieping van haar rol is zij een dag samen met Transavia-gezagvoerder en oud-F16-vlieger Manja Blok op pad geweest. Zo kan zij zich nog beter inleven in haar rol en neemt ze een bijzondere vliegervaring mee op de bühne.

De musical is vanaf 3 november 2021 te zien in de Nederlandse theaters. De première is op 18 november 2021 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Carla Bronscheer (E Business Travel) won tijdens TravDay twee tickets en mag als één van de eerste de musical gaan bewonderen.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ReisCreaties lanceert nieuwe website

Volgende bericht

Video - Nog een keer nagenieten van TravDay!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."