Nieuws

De winnaars van de New York Spaaractie van Sunair zijn…

Hindrika de Vries van Sunair Vakanties (rechts op de foto) vertrok gisteren naar VakantieXperts Reisburo Blok in Steenwijk om hen te verblijden met een reischeque!

De dames zijn namelijk dé winnaars van de New York Spaaractie, waarbij je in de maand september door New York-boekingen te maken punten kon sparen. Het reisbureau heeft een 5-daagse reis naar New York gewonnen met United Airlines vluchten, overnachtingen in hotel Z NYC én ze gaan op pad met de SightSeeing Pass. “Het was een erg succesvolle actie waarbij veel reisagenten zich hadden ingeschreven. Wie van VakantieXperts Reisburo Blok naar New York gaan, is even afwachten, want ze gaan onderling loten”, zegt Hindrika.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Designated Survivor

Volgende bericht

Mexico: Puerto Vallarta en Riviera Nayarit weer in the picture

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."