Nieuws

Deel jouw ultieme droomhotel met Travel Impressions en win…

De zomer is in aantocht en Travel Impressions viert dit opnieuw met een unieke winactie. Het salesteam bezoekt de komende weken ruim 150 reisbureaus en tijdens dit bezoek ontvang je een cadeautje waarmee je je eigen zomergevoel kunt creëren in je tuin of op je balkon.

Daarnaast daagt de touroperator je uit… Deel op een zo origineel mogelijke manier wat jouw ultieme droomhotel is uit de collectie van Travel Impressions en waarom jij hier graag zou willen verblijven. Doe dit zo snel mogelijk via travel@travimp.com en wie weet verblijf jij straks drie nachten in het hotel van jouw dromen!

Je vindt het hele aanbod op www.travimp.nl, www.travelimpressions.nl en in de brochure die via TWI te bestellen is. De winnaar van de actie wordt op vrijdag 2 augustus via de Facebookpagina ‘Travel Impressions Nederland’ bekendgemaakt. Geen bezoek gehad van het salesteam? Geen nood: er worden ook 600 pakketjes per post verzonden aan reisbureaus en ZRA’s en je kunt uiteraard ook deelnemen aan de actie zónder het zomerse cadeautje!

Algemene voorwaarden

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Voigt Travel heeft de Swedish Lapland Award 2019 gewonnen

Volgende bericht

RIU opent twee hotels op de Malediven

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."