Nieuws

Delta Air Line lanceert wegwijzer Schiphol

Deel dit artikel

Delta Air Line komt met een nieuwe interactieve kaart van Schiphol waarmeer reizigers snel navigeren  door de luchthaven. De wegwijzer is gratis beschikbaar via de Fly Delta-app.

De Fly Delta-app werd in 2007 geïntroduceerd en geeft alle reisroutes en -plannen van reizigers overzichtelijk weer in de smartphone. Zo hebben zij snel toegang tot hun instapkaart, volgen ze de ingecheckte bagage en kunnen gemakkelijk hun weg vinden op luchthavens wereldwijd. En vanaf nu dus ook op Schiphol. “Airport wayfinding is een toepassing waarmee Delta het reizen voor haar klanten gemakkelijker en aangenamer maakt,” zegt Corneel Koster, Delta’s Senior Vice President Europa, Midden-Oosten, Afrika en India. “Of het nu gaat om het vinden van een eetgelegenheid, een last-minute cadeau of om de snelste route naar de gate te vinden, de interactieve wegwijzer verzekert onze passagiers van probleemloos navigeren op onze belangrijkste bestemmingen in Europa en daarbuiten.”

Ook andere luchthavens
De kaarten zijn beschikbaar voor veel Delta-luchthavens, waaronder Atlanta, Boston, Cincinnati, Washington Regan, Detroit, New York-JFK, Los Angeles, La Guardia, Londen Heathrow, Orlando, Minneapolis, Tokyo Narita, Seattle, San Francisco, Salt Lake City, Sao Paolo en Mexico City. Binnenkort volgen ook Parijs-CDG en Shanghai Pudong.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM Cityhopper breidt vloot uit met twee Embraers

Volgende bericht

Tenerife: forse groei luxe vakanties van Nederlanders

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."