Nieuws

Delta Air Lines: jaarrond naar Orlando en Los Angeles

Deel dit artikel

Delta Air Lines versterkt het netwerk tussen Nederland en de Verenigde Staten nog verder door de nieuwe vluchten van Amsterdam naar Orlando en Los Angeles het hele jaar aan te bieden.

De vlucht naar Orlando ging 31 maart van start. Tijdens de zomer onderhoudt Delta een dagelijkse verbinding, die in het winterseizoen naar vier dagen per week gaat. De nieuwe vluchten naar Los Angeles beginnen op 17 juni aanstaande en worden het hele jaar door vier keer per week uitgevoerd. Alle vluchten worden aangeboden in samenwerking met Delta’s partners KLM, Air France, Alitalia en Jet Airways.

“Delta passagiers aan beide kanten van de oceaan gaven aan de keuze uit meer vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten belangrijk te vinden. Daarom zijn we zeer verheugd om deze non-stopvluchten vanuit Amsterdam ook in het winterseizoen te realiseren,” zegt Dwight James, Delta’s Senior Vice President – Trans-Atlantic. “Als onze grootste Europese hub is Amsterdam een ontzettend belangrijke verbindingsschakel tussen deze continenten.”

Gedurende het winterseizoen 2018/19 voert Delta non-stopvluchten uit naar 10 bestemmingen in Noord-Amerika. Delta en KLM samen bieden vanuit Amsterdam 32 dagelijkse vluchten naar 21 steden aan.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Boekingen via Vuelandia automatisch ingelezen in BAS administratie

Volgende bericht

LionsDive en Avila herhalen succesvol Pasta e Basta

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."