Nieuws

Delta Air Lines luidt nieuwe route Los Angeles in

Deel dit artikel

Delta Air Lines  heeft vandaag haar  nieuwe route vanaf Schiphol naar Los Angeles (LAX) gelanceerd. Deze tiende non-stopbestemming van Delta uit Nederland, en de tweede nieuwe route deze zomer, wordt vier keer per week aangeboden en verbindt Amsterdam met Delta’s hub aan de Amerikaanse westkust.

“Met bijna 15% groei van het aantal Nederlandse bezoekers aan Californië vorig jaar spelen we in op de vraag naar meer vluchten naar de westkust”, zegt Dwight James (Senior vice-president trans-Atlantic van Delta). “Amsterdam is nu rechtstreeks verbonden met al onze Amerikaanse hubs, waardoor we nu naar meer dan 200 bestemmingen het gemak van een one-stop service bieden.”

Delta voert meer dan 170 dagelijkse vluchten uit en biedt passagiers via Los Angeles meer aansluitingen naar vluchten van haar partners dan waar dan ook in de Verenigde Staten. dan waar dan ook in de VS. De luchtvaartmaatschappij investeert $ 1,86 miljard in de modernisering, upgrade en toegankelijkheid van terminals 2, 3 en de Tom Bradley International Terminal. Passagiers die van Amsterdam naar Los Angeles vliegen, profiteren van doorgaande verbindingen naar populaire bestemmingen in de Verenigde Staten en daarbuiten, waaronder: Honolulu, San Diego, San Francisco, Sacramento, Phoenix, Albuquerque and Tuscon. Delta heeft een Boeing 777-200-vliegtuig met 291 zitplaatsen gepland voor de vlucht naar Los Angeles, die qua timing de bestaande dagelijkse vluchten van KLM aanvult. De in combinatie met joint venture partners Air France KLM uitgevoerde vluchten zijn als volgt gepland:


Van thrillseekers tot starspotters, vakantiegangers in Los Angeles hebben keuze uit een overvloed aan mogelijkheden. Naast de wereldberoemde Hollywood Studios bevinden zich hier vele themaparken, waaronder Universal Studios, Legoland en Disneyland. Verder zijn er prachtige stranden in en rond L.A., van het ‘Bohemian’ Venice Beach tot de surfersparadijzen Malibu, Zuma en Santa Monica.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

MOBIAN nieuwste Business Partner ANVR

Volgende bericht

Cathay Pacific per 1 december met A350-1000 vanaf Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."