Nieuws

Dewi ‘‘So Vegas’’ in nieuwe videoclip

Zondagmiddag vond de exclusieve release van de in Las Vegas opgenomen videoclip ‘Sour’ door Dewi plaats in Club Panama te Amsterdam. De clip showt onder meer Red Rock Canyon en het rijke straatleven van Vegas. Met Dewi als ambassadeur wordt Las Vegas goed gepositioneerd. Dit heeft positieve invloed voor Las Vegas en voor Dewi zelf. ‘Een win – win situatie voor alle partijen’, aldus Jesse Davis van Las Vegas. Na het vertonen van de clip, verzorgde Dewi een uniek optreden en zong diverse nummers, waaronder haar nieuwste single Sour die inmiddels is gestegen naar nummer acht in de top 100.

De single ‘ Sour ‘ is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=TXa-jeeKVPI&feature=email.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Oad en Disneyland Paris: nieuw 3-jarig contract

Volgende bericht

Steden stuntverkoop Oad

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."