Nieuws

Deze week in TravelPro

 
rbalogogr2Volgens de Vice President Marketing and Distribution zal dit van grote invloed zijn op de reisbranche. De Sundio Group liet weten dat het in de zomer van 2010 als enige op de Nederlandse markt gaat vliegen met het Duitse XL Airways vanaf Airport Weeze.
 
Verder blikt TravelPro vooruit op de Vakantiebeurs, waarvan ‘Gezond op Reis’ wederom de hoofdsponsor zal zijn. Doe mee aan de stelling ‘Touroperators laten door hun afwezigheid op de Vakantiebeurs de reisagenten in de steek’.
 
Zoals je gewend bent van ons staan er ook in dit nummer diverse agentenaanbiedingen. Transavia.com lanceerde een nieuwe reisaanbieding die uitsluitend bestemd is voor reisbureau en touroperatormedewerkers.Holland International selecteerde een groep reisagenten voor de opnames van de tv- en advertentiecampagne van de reisorganisatie.
 
Verder in TravelPro 41: Het nieuws van…Sherif Moustafa, M

© 2009, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

België rouwt om overlijden toerisme pionier Brackx

Volgende bericht

Klantenbeoordelingen op website CarDelMar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.