BlogsNieuws

Diana geniet op Curaçao

Diana Romijn, VakantieXperts Mobiel Bodegraven, geniet met volle teugen op Curaçao. Deze geheel verzorgde reis heeft ze gewonnen tijdens haar aanwezigheid op de Curaçao Trade Markets, georganiseerd door TravelPro en het CTBE.

“We zijn begonnen met onze heerlijke trip naar Curacao. Prima vlucht met de KLM en onderweg zelfs op de hoogte gebracht van de gouden en bronzen plakken van onze mannen schaatsers op de 1000 meter.”

“Zeer hartelijk welkom geheten door Haitham van Amalia Vacation die ons voor de eerste nacht naar het all inclusive Sunscape heeft gebracht. Na heerlijke maaltijden en goede nachtrust vanmorgen met de huurauto naar Livingstone gereden bij de Jan Thiel Baai voor een inspectie. Rest van de dag relaxed vertoefd onder een Cabana bij Zest. Genietend met een Polar van zon, zee en strand. Wat is het leven van een winnende reisadviseur soms zwaar :).”

“Morgen weer een zonnige dag tegemoet met inspectie en lunch bij Lions Dive en ‘s middags snorkelen. We laten ons weer verrassen maar genieten vooralsnog van dit heerlijke eiland met haar zeer gastvrije bevolking!”

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Naar het zonnige Zuid-Frankrijk met de Zon-Thalys

Volgende bericht

ANVR-bestuur stelt Will van den Hoogen kandidaat

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.