Nieuws

Diana Romijn winnares Roadshow Curaçao

Diana Romijn (VakantieXperts Mobiel Bodegraven) werd onlangs uitgenodigd op het kantoor van Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE) in Den Haag. Hier kreeg zij het goede nieuws te horen dat zij de super hoofdprijs, een reis voor twee personen naar Curaçao heeft gewonnen naar aanleiding van haar bezoek aan de Curaçao Trade Markets in Ridderkerk afgelopen september. Ze wint twee vliegtickets naar Curaçao, een verblijf van zeven nachten in Amalia Vacation Apartments met huurauto en zij wordt met lunches/diners/dagpassen verwelkomd in Livingstone Jan Thiel Resort, Renaissance Curaçao Resort, Suncape Resorts en Spas, Hilton Curaçao, Lions Dive & Beach resort en Avila Hotel. Verder stelt CTBE in overleg met Diana een mooi activiteitenprogramma op om het eiland verder te ontdekken. Stefanie van der Wulp, Press & PR Officer CTBE, overhandigde aan Diana een goedgevulde ‘get ready for Curaçao goodiebag’ met daarin een badlaken, slippers, een iPod shuffle, roadmap, brochure en een notebook.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Danielle Sijbrands
    24 december 2013 at 10:26

    Gefeliciteerd Diana, super om Curacao zo te gaan verkennen. Dat is nog een leuk kerstpakket. Veel plezier. Danielle en Frank Sijbrands VakantieXperts West-Friesland

Vorige bericht

Zalando

Volgende bericht

Vervolg ANVR-Congres: seminar Duits verkeersbureau

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.