BlogsNieuws

Diana tussen de dolfijnen op Curaçao

Diana Romijn, VakantieXperts Mobiel Bodegraven, geniet met volle teugen op Curaçao. Deze geheel verzorgde reis heeft ze gewonnen tijdens haar aanwezigheid op de Curaçao Trade Markets, georganiseerd door TravelPro en het CTBE.

“We zitten heerlijk in de flow van Curacao! Gisteren prachtige excursie gedaan: Animal Encounters bij Dolphin Acacemy. Snorkelen tussen de roggen en Herbie, een mega baars van 2 meter, en vele tropische vissen. Vervolgens de schildpadden en haaien voeren! Heerlijk relaxed bij het prachtige Lions Dive en afgesloten met een Mexicaanse maaltijd.”

“Vandaag vroeg op pad want om 8 uur moesten wij ons melden voor zwemmen met de dolfijnen. Wat een geweldige belevenis!! Rest van de dag bijgekomen bij Sunscape en gegeten bij Tinto naast Zanzibar. Wat een dag! Morgen hotelinspectie bij Avila en dineren bij de Gouverneur…..ik zeg…kom maar op…we hebben er zin an!”

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #3 online

Volgende bericht

Hartman: ‘‘Groei aantal vliegbewegingen Schiphol niet realistisch’’

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.