CoronavirusNieuws

Digitaal koffie drinken met… Buro Scanbrit, EURAM, Grecotel Hotels & Resorts en Sunny Cars!

Dit najaar ziet er anders uit dan anders. ‘Live’ leveranciersdagen, workshops en presentaties staan helaas niet op de agenda, maar Buro Scanbrit, EURAM, Grecotel Hotels & Resorts en Sunny Cars willen toch graag op een efficiënte en boeiende manier hun kennis met jullie delen.

Vier leveranciers hebben de handen ineengeslagen en organiseren samen een online ochtend waarbij je op een interactieve manier wordt bijgepraat over de producten en plannen van elke leverancier zodat jij weer helemaal up-to-date bent. Dus schrijf je in, zet de koffie en iets lekkers klaar en dan ‘zien’ we je graag op donderdag 1 oktober!

Inschrijven doe je door te klikken op deze link.

Datum: Donderdag 1 oktober
Tijd: 10:00-12:00 (met korte koffiepauze)

Wie ga je horen én zien?

Buro Scanbrit – Michel Houmes
EURAM – Vincent Hekkert
Grecotel Hotels & Resorts – Eva van Herbruggen
Sunny Cars – Michael Daudey

Na elke spreker is er ruimte voor vragen. Je ontvangt na afloop de opname en andere items die de leveranciers graag met je delen. Drink jij straks een digitaal kopje koffie met deze leveranciers?

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Campspace en Riksja Travel lanceren nieuw reisconcept

Volgende bericht

Maak kennis met bijzonder Estland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."