Nieuws

Directeur retail Christant weg bij Thomas Cook

Deel dit artikel

Frank Christant heeft Thomas Cook Nederland per 1 september jl. verlaten als directeur Thomas Cook Retail/Travelshops. Dat heeft Susan Duinhoven, CEO Thomas Cook, bevestigd tegenover TravelPro. De touroperator is momenteel hard op zoek naar een opvolger van Christant. Op dit moment neemt Iwan Gillis-d’Hamers (Directeur Retail & Customer operations) de taken van Christant waar.

Christant is bij Jysk (een internationale retailketen met een omzet van ongeveer € 2,35 miljard die “alles voor de woning” verkoopt) aan de slag gegaan als Country Manager Netherlands en wordt momenteel in Denemarken ingewerkt. Christant was niet bereikbaar voor commentaar. Hij was sinds juli 2009 werkzaam voor Thomas Cook Nederland. Daarvoor was hij onder andere 21 jaar werkzaam als sales manager bij Scapino.

Tijdens de twee ‘Thomas Cook Travel Shops Kick off dagen’ eind vorig jaar in Center Parcs De Eemhof, waar verdeeld over twee dagen 350 reisagenten en preferred partners aanwezig waren, gaf Christant aan volop plannen te zitten voor 2011. Toen liet hij TravelPro weten: ‘‘We hebben een goed winkelapparaat, maar die willen we nog meer perfectioneren’’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Toerism Malaysia kiest USP

Volgende bericht

CheapTickets tekent overeenkomst met Amadeus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.