Flybmi, de all-inclusive boutique luchtvaartmaatschappij die actief is in tien Europese landen, breidt haar sales- en marketing-partnership met Discover the World uit naar Nederland, België, Oostenrijk, Tsjechië en Polen.

“Sinds december 2016 werken we nauw samen met Discover the World”, zegt Fabrice Binet, directeur van Sales & Business Development. “Discover the World’s sterke partnerschap en solide staat van dienst in verkoop- en marketingresultaten voor flybmi maakte het een gemakkelijke beslissing om de reikwijdte van onze relatie te verbreden. Discover the World vertegenwoordigt ons in 40 landen over de hele wereld, dus zij kennen ons merk, onze cultuur en onze service en ondersteunen onze missie om de omzet te vergroten en naamsbekendheid te vergroten. We kijken er naar uit om het partnerschap te laten groeien en bloeien met Discover the World in deze belangrijke online markten. ”

Nederlandse en Belgische agenten kunnen voor vragen, service en support terecht bij de vestiging van Discover the World op Schiphol (The Base) tel. +31 (0) 20 241 01 68.

Flybmi
flybmi exploiteert een all-jet-vloot bestaande uit 19 Embraer 135 en 145 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij exploiteert nu meer dan 600 lijnvluchten per week via een netwerk van 43 bestemmingen in 10 Europese landen en heeft meer dan 400 medewerkers in dienst. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een uitgebreid ad-hoccharter en vliegt op contractbasis namens andere luchtvaartmaatschappijen. Het geplande netwerk omvat Oslo en Stavanger in Noorwegen; Brussel in België; Esbjerg in Denemarken; Nantes en Parijs in Frankrijk; Brno in Tsjechië; Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Neurenberg, Rostock, München, Saarbrücken en Stuttgart in Duitsland; Milaan Malpensa, Milaan Bergamo, Bari, Bologna, Florence, Venetië en Verona in Italië; Lublin in Polen; Jonkoping, Norrköping, Göteborg en Karlstad in Zweden en Aberdeen, Birmingham, Bristol, Derry, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Inverness, Kirkwall, Londen Heathrow, Londen Stansted, Manchester, Newcastle, Stornaway, Sumburgh en Wick in het Verenigd Koninkrijk. Alle flybmi-tarieven zijn inclusief 23 kg ruimbagage, toegewezen zitplaatsen, gratis drankjes en snacks tijdens de vlucht en snelle check-ins van 30 minuten.