Nieuws

Discovery terug bij De Reisspecialisten Groep

Het label Discovery is definitief terug bij De Reisspecialisten Groep. Discovery zal worden verplaatst naar Rotterdam-Zuid . ”In de vestiging van Panta Reizen is er een ruimte gecreëerd waar ‘Mr. Discovery’ Harold Koster de contacten met onze retail partners en klanten zal onderhouden ondersteund door ervaren collega’s van Panta Reizen. De  ‘Incredible Travel Expieriences’ met het label Discovery worden voor ruim 80% geboekt door de partner ANVR reisbureau’s die met Discovery sinds jaar en dag zaken doen . Deze verkoopstrategie, met het accent op de retail, zal onverminderd worden voortgezet”, aldus René Klawer, CEO De Reisspecialisten Groep.

De belangrijkste aspecten van de avontuurlijke en actieve rondreizen van het label Discovery worden gekenmerkt door beleving, ontdekking, ervaring en ontmoeting en dat in internationaal gezelschap. De samenwerking voor deze reizen met Intrepid Travel , een van de meest ervaren en grootste internationale spelers voor avontuurlijke en actieve vakanties, wordt intensief voortgezet . Klawer: ”Met Discovery heeft de retail een uiterst sterk alternatief in het marktsegment voor avontuurlijke en actieve vakanties ten opzichte van de direct-sellers”. De nieuwe Discovery brochure 2014 zal in december 2013 verschijnen .

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

 1. Arnold A.Kok
  27 november 2013 at 16:47

  Goed bericht,

  Het teloor gaan van een goede naam in de reiswereld kunnen we niet gebruiken

  Ik weet zeker dat alle agenten hun best blijven doen om er een schepje boven op te gooien

  Arnold A. Kok – Selkam Travel Rotterdam

Vorige bericht

Ritz-Carlton op Aruba geopend

Volgende bericht

Transavia.com wereldwijd in Travelport GDS

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.