Nieuws

Disney Magic komt 19 augustus naar Amsterdam

De Disney Magic, een van de vier cruiseschepen van Disney Cruise Line, komt op maandag 19 augustus voor het derde jaar op rij naar Amsterdam. Het Disney schip maakt een tussenstop op de zeven-nachten route van Dover langs Scandinavië. Liefhebbers kunnen de Disney Magic vanaf 8.00 uur bewonderen bij de Passenger Terminal aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Het cruiseschip verlaat om 18.30 uur de haven van Amsterdam voor de volgende tussenstop in Kopenhagen, Denemarken.

De Disney Magic is net als de Disney Wonder, Disney Dream en Disney Fantasy onderscheidend door de look en feel van een klassiek cruiseschip en met twee rode schoorstenen, diep donkerblauwe romp en unieke gele reddingsboten hebben de vier cruiseschepen van Disney Cruise Line de uitstraling van Mickey Mouse. De Disney Magic is het eerste schip van de Disney Cruise Line vloot en maakte haar maiden voyage op 30 juli 1998. Het is 300 meter lang, heeft 875 staterooms en capaciteit voor 2.713 passagiers.

Vuurwerk
Disney Cruise Line biedt met een onvergetelijke cruise-ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Er is entertainment voor alle leeftijden, dag en nacht, inclusief originele theater producties, avontuurlijke dekfeesten, vuurwerk op zee, films bij het zwembad op een gigantisch scherm, film premières, ontmoetingen met Disney Figuren en nog veel meer. Voor volwassenen zijn er exclusieve zones, zoals een zwembad en zonnedek, restaurants en nachtclubs en een fitnesscentrum en Spa. Kinderen en tieners kunnen zich vermaken in meeslepende themaclubs. Daarnaast biedt een Disney Cruise Line vakantie volpension in een van de gethematiseerde restaurants en onbeperkt snacks, frisdrank, thee, koffie en ijs verkrijgbaar op het dek.

2020
De Disney Magic komt ook in 2020 naar Europa, met een terugkeer naar Griekenland na een onderbreking van vijf jaar. Een Disney Cruise Line vakantie kan worden geboekt via Zeetours Cruises en TUI.

Vorig jaar was TravelPro aanwezig tijdens het scheepsbezoek. Bekijk hier een impressie van het schip.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Schiphol: meer passagiers naar Oostenrijk en Italië

Volgende bericht

Problemen bij tien nieuwe parkeerbedrijven Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.