Nieuws

Disneyland Paris: Betoverende Kerst en Halloween Festival

Deel dit artikel

De magie van kerst komt terug naar Disneyland Paris van 13 november 2021 tot en met 9 januari 2022. Dromen kunnen weer uitkomen met een betoverend programma vol verrassingen voor de feestdagen tijdens Disney’s Betoverende Kerst en de New Year’s Eve Party, het evenement op oudejaarsavond.

Van 1 oktober tot en met 7 november 2021 is Disney’s Halloween Festival met de exclusieve Disney Halloween Party.

Disney’s Betoverende Kerst: 13 november 2021 tot en met 9 januari 2022
Disneyland Paris hult zich vanaf 13 november 2021 in de magie van kerst. Gasten van alle leeftijden kunnen weer dromen en dit bijzonder speciale moment samen met vrienden en familie delen in de magische sfeer. Duizend lichtjes vrolijken de prachtige kerstboom op en verwelkomen de gasten als ze het Disneyland Park binnenkomen. De verlichting in Main Street, U.S.A. leidt hun naar het Kasteel van Doornroosje. Er komen zelfs af en toe sneeuwvlokken uit de lucht vallen in Main Street, U.S.A. Voor deze speciale en langverwachte kerst trekken veel iconische Disney Figuren, zoals Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Stitch – en zelfs de kerstman – kun mooiste kerstkostuums aan, waardoor deze winter in beide Disney Parken nog magischer wordt. En tot slot, om het nieuwe jaar te vieren, biedt Disneyland Paris de gasten een onvergetelijk New Year’s Eve Party*, een unieke avond met vele Disney Figuren, enkele attracties die geopend zijn, uitzonderlijke menus in restaurants in beide Disney Parken en vele verrassingen voor een betoverende oudejaarsavond.

*Details over het programma en over de verkoop van tickets voor de New Year’s Eve Party zijn binnenkort beschikbaar op disneylandparis.com.

Disney’s Halloween Festival: 1 oktober tot en met 7 november 2021
Disney’s Halloween Festival wordt leuk wanneer het terugkeert op 1 oktober 2021. Het Disneyland Park wordt uitgedost met schitterende kleuren en herfstversieringen om gasten te vermaken met een unieke Halloween-sfeer, waaronder pompoenen, kleurrijke herfstslingers en vriendelijke geesten. In het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zijn vele Disney Schurken te zien, zoals Maleficent, Kapitein Haak, Jafar en Cruella, en de bekende Disney Figuren verschijnen in hun meest sprankelende Halloween-kostuums. De betoverende attracties van het resort, zoals de adembenemende val in The Twilight Zone Tower of Terror of de mysterieuze reis vol spookachtige geesten in Phantom Manor, maken de Halloween beleving helemaal af. Dit jaar keert ook de iconische Disney Halloween Party** terug. Op deze unieke avond op 31 oktober in het Disneyland Park zijn enkele attracties tot laat open en zijn er vele verrassingen en grappige evenementen met de Disney Schurken. Rillingen, spanning en plezier gegarandeerd.

**Losse tickets voor Disney Halloween Party zijn nu in de verkoop. Tickets als extra bij een verblijf komen binnenkort beschikbaar.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Boek en win een exclusieve Fam Trip naar de Azoren met Avila Reizen

Volgende bericht

‘UK heeft het voornemen om grenzen te openen voor gevaccineerden‘

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."