CoronavirusNieuws

Disneyland Paris blijft gesloten tot en met 12 februari 2021

Disneyland Paris blijft gesloten tot en met 12 februari 2021, dat heeft het park bekendgemaakt. “Hoewel we hoopten te kunnen heropenen tijdens de kerstvakantie, staan de laatste overheidsmaatregelen die voor Frankrijk zijn aangekondigd ons niet toe om de Disneyland Paris ervaring aan te bieden tijdens deze periode. De bestemming zal daarom gesloten blijven tot en met 12 februari 2021”, laat het park weten.

Tijdens deze voortdurend veranderende situatie heeft Disneyland Paris tijdelijke aanpassingen gemaakt in het boekings- en annuleringsbeleid voor verblijven. Aangezien deze situatie zich voortdurend blijft ontwikkelen, herziet het park regelmatig het boekings- en annuleringsbeleid. Bekijk hier meer informatie.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Sunny Cars verlengt geldigheid gespaarde bonuspunten

Volgende bericht

Pieter Elbers benoemd in IATA Board of Governors

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.