CoronavirusNieuws

Disneyland Paris blijft langer gesloten

Disneyland Paris blijft langer gesloten vanwege de coronacrisis. Het park zou op 13 februari haar poorten weer openen voor gasten, maar die heropening is nu uitgesteld naar begin april.

“Vanwege de huidige situatie in Europa heropent Disneyland Paris niet op 13 februari zoals eerder gepland. Als de omstandigheden het toelaten heropent Disneyland Paris op 2 april 2021. Je kunt nu al een boeking maken vanaf deze aankomstdatum”, laat het park weten in een verklaring. “Gezien de huidige situatie kan deze planning nog aangepast worden. Eventuele updates zullen wij delen zodra dit mogelijk is.”

Heropeningsdata van de Disney Hotels
Disneyland Paris en de bijbehorende hotels zijn al gesloten sinds eind oktober. “Onze hotels heropenen gefaseerd, te beginnen met Disney’s Newport Bay Club en Disney’s Hotel Santa Fe op 2 april 2021. Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Davy Crockett Ranch heropenen op 1 juli 2021 en Disney’s Sequoia Lodge heropent op 23 oktober 2021. Het Disneyland Hotel blijft tot nader order gesloten”, aldus het park.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Negatieve PCR-test nodig om VS in te komen

Volgende bericht

Brexit en de reisbranche: hoe en wat?

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.