Op zaterdag 9 juni opende Disneyland Paris het Marvel Superhelden Zomer seizoen met een grootse première in het Walt Disney Studios Park. Tijdens Marvel Superhelden Zomer van 10 juni tot en met 30 september 2018 komt het Marvel universum voor het eerst tot leven in Disneyland Paris.

Marvel-fans van alle leeftijden kunnen de wereld van hun favoriete films en stripboeken beleven in het Walt Disney Studios Park. De meest bekende Avengers komen samen voor epische shows en ontmoetingen. Tijdens dit nieuwe seizoen duik je in de wereld van je favoriete films en strips. Doe een ​​dansje met de Guardians of the Galaxy, kijk hoe de meedogenloze Loki probeert de macht te grijpen, ontmoet Captain America en beleef de indrukwekkende show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, Scarlet Witch en veel meer.

Marvel: Super Heroes United
Voor de eerste keer zijn Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man en andere superhelden live te zien in de nieuwe show Marvel: Super Heroes United in het Walt Disney Studios Park.Ontdek de oorsprong van de superkrachten tijdens deze nieuwe show boordevol spectaculaire special effects. Het wordt extra spannend wanneer de superhelden tegen elkaar strijden en zich daarna verenigen om de verschrikkelijke superschurk Thanos te verslaan. Deze gezinsvriendelijke show, met sensationele flashbacks waarin je ziet hoe elke held zijn superkrachten kreeg, is meerdere keren per dag live op het podium in Studio Theater te zien.

Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!
Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om de nieuwste versie van zijn Arc Reactor, die groene energie genereert, te presenteren. De presentatie wordt verbroken door Loki, Thor’s angstaanjagende halfbroer, die een kans ziet voor een machtsgreep. De Avengers, waaronder Thor en Black Widow gaan een heldhaftig gevecht aan om zijn plannen te verijdelen. Deze show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Exclusieve merchandise in Disneyland Paris
De Marvel Superhelden Zomer presenteert ook een reeks Marvel-producten, exclusief voor Disneyland Paris, zoals souvenirs, lifestyle artikelen en oortjes in de kleuren van de Marvel Superhelden Zomer.
Er zijn ook speciale superhelden snacks te verkrijgen, zoals een ‘Spiderweb-burger’ en koekjes in de vorm van Mini Groot. Bij de kraampjes zijn er Iron Man-bekers en mokken met de handschoen van Thanos te koop.