CoronavirusNieuws

Disneyland Paris sluit opnieuw haar deuren

Deel dit artikel

In navolging van de laatste maatregelen van de Franse autoriteiten heeft Disneyland Paris gisteren, aan het einde van de dag haar deuren, gesloten. Disneyland Paris hoopt in de kerstperiode weer tijdelijk te kunnen openen.

“In afwachting van de kerstvakantie, zullen we boekingen aannemen voor de periode van 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021 in de hoop dat we dan open zullen zijn, gebaseerd op de dan geldende voorwaarden en overheidsregels. Disneyland Paris zal gesloten zijn van 4 januari tot en met 12 februari 2021”, aldus het park op haar website.

Boeking
Disneyland Paris laat het volgende weten aan gasten die een boekingen hebben staan voor deze periode: “Je kunt je verblijf gemakkelijk uitstellen en besluiten een nieuwe boeking te maken. We zullen je saldo van de bestaande boeking overmaken naar de nieuwe boeking. We betalen het verschil terug indien de nieuwe prijs lager is. Indien de nieuwe prijs hoger is, moet het verschil worden bijbetaald. Indien je jouw verblijf toch wenst te annuleren, ontvang je een volledige terugbetaling.” Meer informatie is hier te vinden.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Veilig met de georganiseerde reisbranche op vakantie: "Er is geen probleem met reizen"

Volgende bericht

easyJet herstart vluchten Gran Canaria en start nieuwe route naar Faro

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.