Vacature

Djoser zoekt Product Manager Verre reizen – afdeling Tour Operating (32 – 39 uur)

Reizen met oog voor de wereld en alle vrijheid om een land te ontdekken, dat is waar Djoser voor staat. Is dit ook jouw manier van reizen? Wij hebben regelmatig interessante en leuke vacatures. Momenteel hebben we een vacature op de afdeling Tour Operating.

Product Manager Verre reizen – afdeling Tour Operating (32 – 39 uur)

Je maakt deel uit van de afdeling Tour Operating en samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de Djoser Familyreizen. Productontwikkeling, en prijscalculaties vormen belangrijke onderdelen van je werkzaamheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan marketingondersteuning voor de gezinsreizen, denk daarbij aan het samenstellen van nieuwsbrieven en het beheren van de reizen en landen op de website. Ook heb je regelmatig schriftelijk contact met onze lokale agenten. Je bespreekt voorafgaand aan de reis de route met de Djoser reisbegeleider, vanzelfsprekend evalueer je met hen de reis. Ook klantcontact voor- en na de reis vormen onderdeel van je werkzaamheden.

Wat breng je mee:
 HBO werk – en denk niveau
 Bij voorkeur een toeristische opleiding
 Ruime reiservaring in landen waar Djoser reizen naar toe organiseert
 Cijfermatig ben je sterk
 Ervaring als productmanager in de reisbranche is een pre
 Je kunt goed zelfstandig werken
 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Voor deze functie geldt vanzelfsprekend dat je beschikt over goede sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden.

Wat bieden wij:
Een informele werkomgeving waarin je werkt in een klein team, in een prachtig historisch pand in hartje Leiden. Salariëring wordt bepaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Djoser heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke reismogelijkheden, de cao van de reisbranche is van toepassing en je pensioen loopt via Reiswerk. Ben jij deze creatieve reislustige productmanager solliciteer dan direct!

Mail je brief met motivatie en CV naar sollicitatie@djoser.nl t.a.v. hoofd HR & Reisbegeleiding Nicole Vlieger – van Hooren.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

En de winnaar van de Grand Prix Sunny Cars 2019 is...

Volgende bericht

Noviteiten 2020 Disneyland Paris

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.