Vacature

Dock C CruisePartners zoekt Cruise-adviseur / 32 – 36 uur

Dock C CruisePartners is in 2008 opgericht en omvat inmiddels de labels Dock C, Carias-Zorg op Zee en Private Dock C. Ons bedrijf bestaat uit een kleinschalig team met korte lijnen. We zijn een open organisatie met regelmatig direct overleg tussen collega’s en mogelijkheden om in de bedrijfsvoering mee te denken.

De vacature

Met ambitie, kennis en enthousiasme zet je individuele klantwensen om in een passende cruisevakantie! Dit doe je door goed op de hoogte te zijn van alle cruisemogelijkheden en te luisteren naar de klant. Door het verlenen van een optimale dienstverlening bind je klanten. Klantgerichtheid, professionaliteit, commercieel gevoel en vakkennis staan voorop. Je geeft passend advies, aangevuld met extra informatie over de schepen, hutaccommodatie, bestemming en aanvullende diensten. Ook administratieve taken en after-sales behoren tot je taken, want elk klantcontact is een kans om loyaliteit te creëren.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO+/HBO opleiding in een toeristische richting en bijbehorend werk- en denkniveau
  • Ervaring opgedaan bij een reisorganisatie (vereiste)
  • Ervaring in de verkoop van cruises aan boord van Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises en Seabourn is een absolute pré
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Positieve insteek en hoge klantbetrokkenheid
  • Flexibel, ook in werktijden (op zaterdag)

Wij zoeken een enthousiaste en positieve collega, die initiatieven durft te nemen en over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt, waarbij je verkoopkansen herkent en benut.

Solliciteren?
Voldoe je aan bovenstaande functie eisen? Dan ontvangen we graag een persoonlijke brief met motivatie en voorzien van CV (met minimaal één referentie).

Dock C CruisePartners
Arnhemseweg 10
3817 CH Amersfoort
033-4621200
clara.gruben@dockc.nl

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook nu van Groningen naar Ibiza

Volgende bericht

Acties Transavia-piloten dichterbij

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.