Advertorial

Doen waar je blij van wordt

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten om potentiële Travel Counsellors te informeren en elke keer is het voor mij een feestje om erbij te zijn.

In een informele setting met een hapje en drankje vertellen wij dan over onze organisatie waar alles goed is geregeld met de beste support, technologie en tools om de perfecte zakenreis en vakantie voor de klant te organiseren.

Maar het zijn vooral de Travel Counsellors zelf die dan vol enthousiasme aan geïnteresseerde reisfanaten hun verhaal vertellen over de droom die ze hadden om een eigen onderneming in de reisbranche te starten, waarom ze voor Travel Counsellors hebben gekozen en hoe het nu is om Travel Counsellor te zijn.

Dan voel ik de passie voor het vak in hun woorden en dat geeft zoveel energie. Doen waar je blij van wordt, dat willen we toch allemaal! Als je liever in een een-op-eengesprek wil kennismaken? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag jouw droom te laten uitkomen.

Marina Sneijders

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LIVE: OAD-familie eist € 67 miljoen van de Rabobank

Volgende bericht

Voigt Travel heeft de Swedish Lapland Award 2019 gewonnen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."