CoronavirusNieuws

Dominicaanse organiseert webinar: “We willen vreugde en positiviteit verspreiden”

Het verkeersbureau van de Dominicaanse Republiek organiseert donderdag 4 maart (11.00 uur) een inspirerende webinar met niemand minder dan de populaire Nederlands-Dominicaanse zanger Rolf Sanchez.

Sanchez zal reisagenten alles vertellen over zijn persoonlijke ervaringen in de Dominicaanse Republiek. Verwacht eerlijke do’s, don’ts, favorieten en inside tips. Uiteraard mag je hem ook alles vragen over reizen in zijn favoriete vakantieland.

“We zijn verheugd om in deze moeilijke tijden onze eerste webinar te organiseren. We willen vreugde en positiviteit verspreiden op een informatieve maar andere manier. We zijn blij dat de beroemde zanger Rolf Sanchez onze uitnodiging heeft geaccepteerd om zijn connectie en laatste ervaring in de Dominicaanse Republiek te vertellen in een mooi webinar gewijd aan reisagenten en media. Aan het einde zullen we ook informatie geven over de nieuwe E-Ticket-verordening om het land binnen te komen”, zo laat Yvonne Cocco (Representative Dutch Market) weten aan TravelPro weten. Aanmelden voor de webinar kan door een mail te sturen naar benelux@godominicanrepublic.com.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Emirates voert eerste vlucht uit met een volledig gevaccineerd team

Volgende bericht

TAT’s Travel Podcast - Steunmaatregelen, vaccinatiepaspoort, Voucherfonds, semi-zomer en KLM-Aitrade deal

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.