Nieuws

Don Kaspers naar TTC en TTCD

Don Kaspers (ex D-rt en op dit moment Voucherfonds) gaat samen met Martine de Knoop de gezamenlijke directie over The Travel Company Direct en The Travel Club voeren. 

Vandaag werd bekend dat de aandeelhouder van Travel Company Direct recentelijk de aandelen heeft overgenomen van voormalig eigenaar van The Travel Club, Jeannie Vincent, The Travel Club. Vincent stopt met haar werkzaamheden bij The Travel Club. Beide bedrijven blijven zelfstandig bestaan.

“Er ligt een enorme mooie uitdaging voor Martine en mij om deze prachtige bedrijven voort te mogen zetten. Het fundament is zogezegd gelegd. Wij kunnen met onze ervaring en inzet verder bouwen aan dit nieuwe reisbedrijf. De aandeelhouder, heeft de ambitie uitgesproken jaarlijks organisch en via overnames door te willen groeien”, aldus Kaspers..

Kaspers en De Knoop hebben zich tot doel gesteld om samen met de 400 aangesloten zelfstandige reisadviseurs het marktleiderschap verder uit te bouwen en daarbij niet alleen de grootste maar ook de beste ZRA/retail service organisatie van Nederland te zijn!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Jeannie Vincent stopt met The Travel Club

Volgende bericht

Reisadvies Noorwegen blijft toch oranje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.