Nieuws

Doutzen Kroes gaat het liefst weer backpacken

VIDEO KLM heeft Doutzen Kroes, het Friese topmodel voor onder andere L’Oréal en Victoria’s Secret weten te strikken voor een video-interview in iFly Magazine, het online reismagazine van de airline. Kroes laat in het interview weten van haar eerste salaris dat zij verdiende als model een reis te hebben geboekt naar Sri Lanka en de Malediven. Daarnaast laat Kroes, die in New York City woont, weten: ‘‘Ik hou van actieve vakanties. Vroeger ging ik altijd met vrienden backpacken. Ik denk dat je op deze manier de echte cultuur leert kennen. Als je gaat backpacken sta je dichter bij de mensen. Maar nu ik moeder ben is het wel anders. Nu gaat het om de tijd samen door te brengen als gezin. Wij huren voor onze vakantie een huis. Onze laatste vakantie als gezin hebben wij gevierd op Ibiza, onder andere omdat mijn man DJ is. Hij is daar ook vaak voor zijn werk. Op deze manier zien wij elkaar veel en kan hij ook zijn kindje vaak zien. Ibiza is een leuk eiland en goed om te relaxen. Ik denk dat wij als mijn zoon ouder is weer gaan backpacken’’.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe brochures voor Odysseus

Volgende bericht

Carlijn ervaart Robinson Club Maldives

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.