easyJet breidt voor komende zomer haar netwerk op Schiphol uit met drie bestemmingen. De Italiaanse steden Genua en Verona worden toegevoegd naast de al bestaande easyJet-bestemmingen in Noord-Italië; Milaan en Venetië. Daarnaast gaat easyJet deze zomer een directe verbinding verzorgen met de Kroatische stad Pula. Deze historische stad is de derde Kroatische bestemming voor easyJet vanaf Schiphol.

William Vet, country manager easyJet Nederland, zegt in een reactie: “In de zomer, als er minder zakelijk wordt gevlogen, zetten we onze toestellen in om mensen naar hun vakantiebestemming te brengen. Met Genua en Verona wordt ons aanbod in Noord-Italië, naast Milaan en Venetië, nog breder. Met Pula voegen we een mooie bestemming toe aan de Kroatische bestemmingen waar we reeds op vliegen in de zomer: Split en Dubrovnik. De historische stad Pula aan de Adriatische Zee biedt alles voor een gevarieerde vakantie met cultuur en strand. We hebben een zeer divers aanbod van vakantiebestemmingen gedurende de zomerperiode, waaronder Ibiza en Corfu en nu dus ook meer keuze in Italië en Kroatië.”

De vluchten naar Pula en Genua starten op 25 juni 2019 en worden tot 1 september 2019 twee keer per week uitgevoerd; op dinsdag en zondag. De vluchten naar Verona, dat in een regio met veel bedrijvigheid ligt, starten al vanaf 2 april 2019 en worden tot 26 oktober 2019 drie keer per week uitgevoerd; op dinsdag, donderdag en zaterdag.