Nieuws

Droombaan bij Finnair: Quality Hunters

Voor wie de aankomende maanden oktober en november beschikbaar is om betaald de wereld rond te reizen heeft luchtvaartmaatschappij Finnair een droombaan in de aanbieding.

Onder de naam Rethink Quality is de maatschappij op zoek naar reizigers die in de maanden oktober en november dit jaar op kosten van Finnair naar Finnair bestemmingen in Europa, Azië en Amerika afreizen en daar ook een vergoeding voor krijgen. In ruil dienen zij Finnair onbevooroordeeld op de hoogte te brengen over hun bevindingen en moeten zij aanbevelingen geven hoe het Finnair product verbeterd kan worden. Tevens moeten zij op een weblog in de Engelse taal verslag doen van hun ervaringen tijdens de vluchten, de luchthavens en de bestemmingen die zij bezoeken. Geïnteresseerden dienen in Europa te wonen en kunnen voor 26 september naar deze tijdelijke functie solliciteren op de site www.finnair.com/rethinkquality. Deze weblink gaat 1 september online. De gelukkige winnaars moeten vanaf 4 oktober kunnen reizen en keren de eerste week van december weer terug naar hun vertrekland.

’Ieder product is voor verbetering vatbaar en de meest aangewezen personen om daarvoor suggesties te leveren zijn klanten die onze dienst gebruiken,’ stelt Antti Niaminen, Global Marketing Communications Manager van Finnair. ’Wij hopen via de input van de Quality Hunters nuttige en bruikbare respons te krijgen om onze dienstverlening  op punten te verbeteren.’ Uit alle sollicitaties zal Finnair vier personen als Quality Hunters aanstellen.

Bezoekers van de blog worden aangespoord om mee te discussiëren over de besproken onderwerpen. Op de Rethink Quality blog zullen ook meningen gepost worden van internationale gastschrijvers waaronder International Herald Tribune redacteur Alice Rawsthorn en schrijver Alain de Botton – bekend van onder meer het boek ’Een week op de luchthaven.’

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

NS Hispeed presenteert: ‘Royal Service’ by Eurostar

Volgende bericht

Aviodrome in financieel zwaar weer

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.