Nieuws

Drukbezocht Travel Counsellors familieweekend in gloednieuw Center Parcs Park De Haan

Onlangs organiseerde Travel Counsellors haar jaarlijkse familieweekend waarbij alle Travel Counsellors met hun families waren uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het gloednieuwe Center Parcs Park De Haan. 130 volwassenen en 50 kinderen reisden af naar de Belgische kust voor een weekendje familiepret.

In het voorjaar van 2020 opent Center Parcs Park De Haan officieel haar deuren aan de Belgische kust, maar de Travel Counsellors en hun families kregen alvast een voorproefje. Het voormalige vakantiepark van Sunparks is inmiddels bijna helemaal omgetoverd in een Center Parcs Park. In het ‘centrum’ van het park vind je alles wat je nodig hebt aan faciliteiten met als hoogtepunt natuurlijk een subtropisch zwemparadijs met 2 enorme glijbanen, een wildwaterbaan en golfslagbad.

Sales & Marketing Manager Lieke Luxembourg genoot van haar verblijf: “Center Parcs Parc De Haan is een gezellig park met vakantiehuisjes gebouwd rondom een meer. Een van mijn favoriete faciliteiten was de gigantische indoor Kids World waar jong en oud helemaal los kon gaan met klimmen, glijden, springen en de ballenbak induiken. De Haan wordt vaak omschreven als de mooiste badplaats van België en dat is duidelijk te merken als je door het pittoreske centrum met prachtige historische landhuizen en villa’s loopt. We maakten een heerlijke strandwandeling en sloten ons weekendje af met een bezoek aan de charmante stad Brugge, wat op nog geen half uur rijden van het park ligt. Center Parcs Park De Haan heeft alle ingrediënten voor een gezellig familieweekendje weg!”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reizigers hebben het recht een pakketreis kosteloos te annuleren als...

Volgende bericht

Star Alliance verwelkomt THAI Smile Airways als Connecting Partner

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.