Nieuws

DTI Travel brochure Zomer 2011 boordevol noviteiten

DTI Travel heeft de brochure Zomer 2011 in november uitgebracht. Ethem Esendemir, Product Manager DTI Travel: ‘Zoals iedereen weet, zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van vliegvakanties naar Turkije en dragen wij jaarlijks zorg aan vlekkeloze vakanties van talloze Turkije liefhebbers’.

Naast bestemmingen aan de Turkse Riviera, zoals Alanya, Side, Belek, Lara en Kemer heeft DTI Travel ook dit seizoen weer populaire bestemmingen aan de Egeïsche en Lycische kust, zoals Bodrum, Kusadasi, Didim, Ozdere, Gumuldur, Marmaris en Fethiye in het programma opgenomen. Esendemir: ‘DTI Travel vliegt dit jaar weer naar Antalya met Sky Airlines (uitgeroepen tot “Beste Charter Airline 2010”) vanaf Amsterdam (elke dag behalve woensdag), Eindhoven (elke zaterdag), Maastricht, Groningen (beide elke donderdag) en Rotterdam (elke vrijdag)’. Ook wordt er weer gevlogen van de Duitse luchthavens Bremen, Münster, Niederrhein/Weeze, Düsseldorf, Keulen, Dortmund en Paderborn. DTI Travel biedt dit seizoen tevens de mogelijkheid aan om te vliegen van Nederlandse en Duitse luchthavens naar Dalaman, Bodrum en Izmir met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen transavia.com, Pegasus, Sun Express en German Wings. Voor zowel de meivakantie en de herfstvakantie zijn er weer extra vluchten ingezet. Onze zomerbrochure bevat ook dit jaar weer veel noviteiten. Zo biedt DTI Travel in een aantal geselecteerde hotels de volgende aantrekkelijke voordelen:

• tot 30% korting op de hotelprijs!
• 1e kind gratis verblijf in een tweepersoonskamer!
• 1e en 2e kind gratis verblijf in een familiekamer!
• kinderkorting tot 17 jaar!
• gratis verblijf van een kind in een tweepersoonskamer bij alleengebruik!
• vroegboekkorting in combinatie met cadeau vakantiedagen!
• tot 30 euro turbo korting per week!
• tweepersoonskamer voor alleengebruik!

In de DTI-brochure vind je uitgebreide informatie over alle noviteiten


Sky Airlines uitgeroepen tot “Europe’s Leading Charter Airline 2010”

SKY airlines werd op de World Travel Awards 2010 genomineerd als “Europe’s Leading Charter Airline”. In de categorie “Europe’s Leading Charter Airline” waren SKY Airlines, TUI Fly, Thomas Cook Airlines, Thomson Flights en Monarch Airlines genomineert.

De World Travel Awards gelden als de Oscars van de toerismebranche. Deze awards worden al sinds 1993 uitgereikt en behoren tot de hoogste onderscheidingen in de branch. De winnaars worden bepaald met stemmen van meer dan 167.000 professionals werkzaam in de reisbranche. Dit jaar concurreerden meer dan 5.000 kandidaten om de prestigieuze World Travel Awards. SKY airlines werd op de World Travel Awards 2010 genomineerd als “Europe’s Leading Charter Airline”. Tahir Görgülü, algemeen directeur van de KAYI Group en SKY Airlines, nam de prestigieuze award in ontvangst met de woorden: “deze award is een succes voor de Turkse luchtvaart- en toerisme industrie. De beoordeling van de internationale jury van de World Travel Award toont aan dat SKY Airlines europawijd een leidende positie heeft”. In de categorie “Europe’s Leading Charter Airline” waren SKY Airlines, TUI Fly, Thomas Cook Airlines, Thomson Flights en Monarch Airlines genomineerd.. SKY Airlines biedt met een hoogwaardige internationale kwaliteitsstandaard vanuit 50 verschillende bestemmingen vluchten naar Antalya aan. Onlangs werd de airline door de EASA (European Aviation Safety Agency Association), het “Part 145” certificaat toegekend.


Kayigroup topman mede organisator 200e jubileum van Chopin in Antalya

Vanwege het 200e jubileum van geboorte van de wereld beroemde Poolse componist F. Chopin’s is 2010 als het Jaar van Chopin gekozen. Het geboortejaar van de componist wordt net, zoals overal anders in de hele wereld, ook in Turkije gevierd met diverse activiteiten.Als onderdeel van deze activiteiten met het initiatief van de Ambassade van Polen en het Antalya Honorair Consulaat van Polen werd op 28 oktober in Antalya een concert georganiseerd met de waardevolle bijdrages van het piano trio – Anna Karasinska (sopraan), Piotr Hausenplas (cello), en Ewa Skardowska (piano). Polen Honorair Consul en topman Kayigroup, de heer Talha Gorgulu zei het volgende: “Deze drie uitmuntende kunstenaars uit Polen hebben een onvergetelijk concert met composities van Chopin uitgevoerd. Polen heeft veel hoog opgeleide kusntenaars en veel talent wat wij deze avond weer hebben kunnen beleven. Namens alle luisteraars dank ik de kunstenaars van harte”. De Poolse ambassadeur Marcin Wilczek nam ook deel aan het concert.


German Sky Airlines erkend door Duitse luchtvaart federaal bureau

De Duitse luchtvaart federaal bureau (LBA) heeft de nieuwe Duitse luchtvaartmaatschappij German Sky Airlines, gevestigd in Düsseldorf, de vergunning afgegeven om als luchtvaartmaatschappij te worden erkend. Hans-Henning Mühlke, hoofd van de werking van de LBA, presenteerde op donderdag 11 november 2010 de heer Isa Görgülü, CEO van de luchtvaartmaatschappij, de exploitatievergunning met het kenteken. D-172 EG. “Het is ons een genoegen om in Duitsland een nieuwe luchtvaart onderneming welkom te mogen heten,“zei Mühlke. LBA heeft de nieuwe luchtvaartmaatschappij de goedkeuring als luchtvaart onderneming verleend op grond van verordening (EG) nr. 1008/2008. German Sky Airlines zal in eerste instantie vliegen met een vliegtuig van het type Boeing 737-800.De exploitatievergunning van de nieuwe luchtvaartmaatschappij geeft het recht om per direct passagiers, post en / of vracht voor rekening van derden te vervoeren.


Adam & Eve Hotel: vier keer `s werelds beste design hotel

Adam & Eve hotel heeft op de Europese gala van de WTA (World Travel Awards) van afgelopen maand drie nominaties in de wacht genomen. Ook op de wereld gala ontving het hotel een nominatie. Tijdens de World Travel werd Adam & Eve hotel drie keer tot winnaar uitgeroepen in de volgende categoriën: drie keer met het designhotel Adam & Eve als “Europe’s Leading Couples Resort”, “Europe’s Leading Design Hotel” en “Turkeys Leading Design Hotel”. Daarnaast kreeg oprichter, eigenaar en voorzitter van de KAYI Group, de heer Talha Görgülü, voor zijn “levenswerk” de “Special Achievement Award” uitgereikt.


DTI verloot twee verzorgde reizen naar de Turkse Rivièra en Egypte

De 50 plus Beurs in Utrecht was dit jaar een groot succes. DTI Travel stond dit jaar voor het eerst op de beurs. Tijdens de beurs heeft DTI Travel twee compleet verzorgde reizen naar de Turkse Rivièra en Egypte verloot.

Het 5000 jaar oude bewijs van een unieke beschaving is grotendeels te danken aan de Nijl; als bron van vruchtbaarheid, door allen vereerd, stroomt de grootste rivier van Afrika als voedselverschaffende levensader door Egypte. De aan de oever van de Nijl onstane oasen en zijn cultuur met monumentale getuigstukken fascineren de hele wereld. Leer bij de Nijlcruise de ontelbare schatten van de farao’s kennen. Ontdek de geheimen van de gigantische piramiden en probeer het raadsel van de Sfinx op te lossen. Bezoek de prachtige monumenten zoals de Tempels van Kom Ombo en Edfu, het unieke archeologische complex van Abu Simbel en de enorme tempelsteden Luxor en Karnak. Deze unieke cruise biedt een opeenvolging van hoogtepunten die uw reis onvergetelijk maken. Terwijl u overdag op ontdekkingsreis door de aan de Nijl gelegen historische steden begeeft, kunt u ‘s avonds genieten van alle comfort en voorzieningen in uw “drijvende hotel”. Deze cruise verzekert u van een buitengewone reis door een fascinerende wereld.


Mega Familieactie

Bij verblijf van twee volwassenen is het hotelverblijf in een aantal geselecteerde hotels voor het meereizende kind gratis. Met 4 personen op vakantie?

Bij twee volbetalers is het hotelverblijf bij een aantal geselecteerde hotels voor twee kinderen gratis. Kijk voor meer informatie in de zomer brochure.

Kayitur behaald ISO certificaat voor service

Kayitur, de incoming agent van DTI Travel in Turkije, heeft op 12 november 2010 het ISO 10002:2004 certificaat voor reisagent diensten betreffend klachten afhandeling management behaaldt. Met dit certificaat waarborgt Kayitur zijn diensten op het gebied van incoming. Kayitur had in de verleden jaren al eerder verschillende ISO certificaten behaald zoals het 9001 certificaat

Win een reischeque ter waarde van 100

Wat is de betekenis van Eftalia? Lees het artikel over de Eftalia Hotels op pagina 13 van TravelPro 38 die deze week verschijnt. Mail het goede antwoord voor 31 december aanstaande naar sales@dti-travel.nl.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

FOTO'S: White party met Oad in Oostenrijk groot feest

Volgende bericht

TourWizz, een gat in de markt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.