Nieuws

Duitse Anex Tour kondigt studiereizen aan voor Nederlandse reisverkopers

Onder het motto ‘Back to the roots’ organiseert het Duitse Anex Tour in de loop van de komende maanden events/studiereizen voor reisagenten naar Spanje, Turkije en Griekenland. Omdat Anex Tour meer bekendheid wil verwerven bij de reisagent in Nederland, zijn ook reisverkopers uit Nederland uitgenodigd, zo is te lezen op TravEcademy.

Tijdens de studiereizen kunnen agenten kennismaken met Anex Tour en de labels Bucher Reisen en Öger Tours, die door Anex Tour werden overgenomen. Tegelijk kunnen zij het veilig reizen-concept #wedowithsafety uit eerste hand beleven. Er wordt retail (inclusief ZRA’s) uit Duitsland, Oostenrijk en Nederland uitgenodigd.

Volgens Björn Merlet, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt bij Anex Tour, vinden de reizen plaats onder voorbehoud van de reismogelijkheden. Het event in Turkije staat gepland van 16 tot en met 21 april. Griekenland staat op de agenda voor 5 tot en met 10 mei. Het event in Spanje vindt eind april plaats. Data volgen nog. Met de events wil Anex Tour laten zien hoe veilig touroperatorreizen naar deze bestemmingen zijn en hoeveel plezier het oplevert om weer te kunnen reizen.

Volgens Anex-directeur Murat Kizilsac zal 2021 nog geen normaal reisjaar zijn. “Maar we willen weer een stuk normaliteit terugwinnen en verheugen ons op het weerzien en het samenzijn. Natuurlijk op een veilige manier, met inachtneming van hygiëne- en afstandsregels.” Meer details over de studiereizen volgen binnenkort op TravEcademy.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Uitgever TravelPro en TravMagazine start met verkoop eigen bier

Volgende bericht

Vergeet niet door te geven welke gidsen je wilt ontvangen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.