Nieuws

Düsseldorf Airport nog beter bereikbaar

Met ingang van 6 april 2017 rijdt er voor het eerst een directe trein van Arnhem CS naar Dusseldorf Airport. De regionale trein met nummer RE19 vertrekt vanaf 5:44 uur ieder uur in Arnhem CS en rijdt via Zevenaar en diverse Duitse stations in één uur en 40 minuten naar Düsseldorf Airport.

Bjorn Gianotten (Country Manager Benelux airberlin) laat weten dat de nieuwe verbinding voor airberlin een mooie aanvulling is op de bestaande ICE-verbindingen. “Met name omdat de eerste trein van de dag bijna anderhalf uur vóór de eerste ICE aankomt, waardoor aansluiting op het ICA netwerk van airberlin ontstaat, bijvoorbeeld naar New York, Miami, Orlando en Fort Myers. Hetzelfde lijkt op te gaan voor Caribbische bestemmimngen als Curacao, Havana, Varadero, Punta Cana en Puerto Plata. Vluchten van airberlin naar Abu Dhabi, Boston, Los Angeles en San Francisco vertrekken later op de dag en zijn ook prima met de ICE vanaf Amsterdam via Utrecht en Arnhem te bereiken.”

Met de ICE bedragen de reistijden inclusief overstap 2:12 (vanaf Amsterdam CS), 1:45 (vanaf Utrecht CS) en 1:12 (vanaf Arnhem CS). Zowel de regionale treinen als de ICE’s sluiten goed aan op Europese routes van airberlin naar Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken en Italië en zijn inmiddels net zo lang in het vooruit als vluchten, te boeken, namelijk 330 dagen voor vertrek.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Europeesche: rol van reisagent belangrijker

Volgende bericht

Stem nu op de Vakantie Awards 2017 & win!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.