Nieuws

EasyJet breidt Europees netwerk uit

Deel dit artikel

Low-fares airline easyJet lanceert deze week de eerste nieuwe route van 2010, waaronder Londen Gatwick naar Hamburg en Düsseldorf. In de komende zes maanden lanceert easyJet meer dan 70 nieuwe routes binnen haar Europese netwerk.

De toevoeging van de nieuwe diensten betekent dat de luchtvaartmaatschappij reizigers nu meer dan 500 routes aanbiedt die bijna 120 belangrijke luchthavens in 28 landen in Europa, Noord Afrika en het Midden Oosten met elkaar verbindt.

Groei
Andy Harrison, easyJet’s CEO: ‘easyJet blijft nieuwe klanten aantrekken omdat wij de laagste tarieven op de meest gunstig gelegen luchthavens aanbieden. Ondanks het uitdagende economische tij, zullen we dit jaar 10% groeien en meer dan 50 miljoen passagiers over 500 routes vervoeren. De 70 nieuwe routes die we de komende maanden lanceren zal onze positie als Europa´s nummer één luchtvervoernetwerk versterken.’ Boekingen via www.easyjet.com


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verlengde vroegboekactie Neckermann

Volgende bericht

Top op de top tijdens Gipfeltreffen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."