Nieuws

EasyJet start samenwerking met Emirates

Emirates is partner geworden voor de transferservice ‘Worldwide by easyJet’. De samenwerking wordt naar verwachting in de komende maanden gelanceerd.

Dit betekent dat easyJet-passagiers binnenkort via de luchthaven Londen Gatwick verbonden kunnen worden tussen vluchten van easyJet en Emirates. Aanvankelijk zal de verbinding tussen Londen Gatwick en Dubai zijn, maar er zijn plannen om verder uit te breiden.

Johan Lundgren, CEO van easyJet zegt: “Wij zijn erg trots om Emirates te verwelkomen als partner in de ‘Worldwide by easyJet’ transferservice. Aangezien we zelf allebei veel populaire bestemmingen vanuit Londen Gatwick bedienen, zijn we ervan overtuigd dat de toevoeging van Emirates aan Worldwide erg populair zal zijn bij onze klanten die op zoek zijn naar een gemakkelijke verbinding tussen Europa en het Midden-Oosten.’’

“We zijn trots op het feit dat luchthavens en luchtvaartmaatschappijen bereid zijn zich aan te sluiten bij ‘Worldwide’ en we blijven onze focus verbreden om met meer partners te kunnen samenwerken, zodat we meer verbindingen kunnen blijven toevoegen aan de grootste luchthavens waar we actief zijn. Tientallen miljoenen passagiers maken jaarlijks gebruik van transfers die beginnen of eindigen in Europa.’’

“Vanwege de reputatie van easyJet’s klantenservice en onze sterke posities op toonaangevende Europese luchthavens, zijn we ervan overtuigd dat we in aankomende maanden nog meer partners kunnen aankondigen aangezien Worldwide blijft groeien.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bovo Tours in financiële problemen

Volgende bericht

Meld je aan voor de Thomas Cook webinar en maak kans op een studiereisplaats

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."