Nieuws

easyJet start verkoop vliegtickets herfstperiode 2020

Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft vandaag het vluchtschema voor de herfst van 2020 beschikbaar gemaakt. Vluchten tot en met 24 oktober 2020 kunnen vanaf vandaag geboekt worden. In 2020 valt de herfstvakantie binnen deze reisperiode, hierdoor kunnen ook ouders met schoolgaande kinderen nu al boeken.

Het moment waarop het schema voor een nieuwe reisperiode beschikbaar komt, is het slimste moment om bij easyJet tickets te boeken. Dit zijn namelijk de momenten waarop er nog volop beschikbaarheid is en daardoor de meeste keuze. Voor veel passagiers is het najaar met de bijbehorende herfstvakantie hét moment om er nog even tussenuit te gaan. EeasyJet speelt hierop in door nu al het vluchtschema voor de herfstperiode beschikbaar te maken.

Nazomer
William Vet (Countrymanager easyJet Nederland), zegt: “De herfst is een fijne periode in het jaar om te reizen. Door ons brede aanbod aan bestemmingen kunnen mensen ervoor kiezen om nog heerlijk te genieten van de nazomer aan de stranden van de Middellandse Zee, of de prachtige herfstkleuren in één van de Europese hoofdsteden te gaan bewonderen.”

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Minister Bijleveld getuigt in faillissementsrechtszaak OAD

Volgende bericht

TUI at Home lanceert webportal voor gepersonaliseerde give-aways

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.