Nieuws

Easyjet: vanaf Düsseldorf naar Londen

EasyJet vliegt vanaf 9 februari 2019 vanaf Düsseldorf Airport naar London Gatwick, op zondag, maandag, donderdag en vrijdag vinden twee vluchten plaats en op dinsdag, woensdag en zaterdag vliegt easyJet een keer per dag naar de Engelse hoofdstad.

De Britse prijsvechter gaat hiermee in de aanval op British Airways, Eurowings (vliegen allebei op London Heathrow) en FlyBe (London City). Met easyJet komt er nu een vierde speler bij. Dit is overigens de twee route vanaf Duitsland; Easyjet vliegt ook vanaf Berlijn Tegel. De prijsvechter nam de airberlin-vluchten destijds over vanaf dit Duitse vliegveld.

 

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Luchtverkeer mogelijk ontregeld na Brexit

Volgende bericht

KLM kiest voor Munckhof

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."