CoronavirusNieuws

easyJet verdubbelt aantal bestemmingen vanaf Schiphol in augustus

EasyJet verdubbelt het aantal bestemmingen vanaf Schiphol in augustus ten opzichte van juli 2020 en voegt 21 bestemmingen weer toe aan haar netwerk. Hierdoor kunnen reizigers een last minute zomervakantie, stedentrip, of familiebezoek boeken.

Op 1 juli hervatte de luchtvaartmaatschappij haar vluchten vanaf Schiphol, nadat zij sinds eind maart haar vliegtuigen aan de grond had gehouden vanwege de COVID-19 pandemie. Vanaf 1 augustus zal easyJet vanaf Schiphol naar nog meer bestemmingen vliegen waaronder Wenen, Venetië, Rome, Kopenhagen en Belfast.
2021
William Vet (Country Manager easyJet Nederland) zegt: “Wij zijn verheugd om ons route aanbod vanaf Schiphol weer te vergroten zodat reizigers nog kunnen genieten van een last minute zomervakantie. easyJet vliegt direct vanaf Schiphol naar zonnige bestemmingen als Mallorca, Alicante, Corfu en Catania. Wij hebben nu ook al vluchten beschikbaar voor de zomer van 2021. Klanten die vroeg boeken kunnen nu de voordeligste tarieven krijgen voor vluchten naar honderden bestemmingen in ons gehele netwerk.”
Flexibiliteit
Nu de vluchten tot 30 september 2021 beschikbaar zijn hebben passagiers wiens reisplannen door de pandemie zijn verstoord ook meer opties om hun reis te verplaatsen. De luchtvaartmaatschappij heeft gedurende de afgelopen paar maanden de vluchten eerder beschikbaar gemaakt om passagiers meer opties te geven en blijft flexibiliteit bieden om nieuwe en bestaande boekingen te verplaatsen zonder bijkomende kosten, tot veertien dagen voor vertrek. Passagiers kunnen online via ‘boekingen beheren’ hun boekingen aanpassen.
Marvel
Omdat de zomer een populair seizoen is voor families om te reizen, is easyJet een samenwerking gestart met superheldentekenaar Will Sliney, vooral bekend van Marvel-stripfiguur Spiderman en Star Wars. Will Sliney heeft op stripboeken geïnspireerde masker-covers gemaakt voor kinderen om zo de ervaring van het vliegen deze zomer makkelijker te maken voor zowel kinderen als ouders.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

HAL verkoopt vier van haar schepen

Volgende bericht

Travel Counsellors geslaagd voor de Travel Academy

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.