Nieuws

EasyJet: vluchten winterseizoen beschikbaar

EasyJet heeft vandaag het vluchtschema voor de winterperiode van 2019-2020 beschikbaar gemaakt. Vluchten tot en met 28 maart 2020 zijn vanaf vandaag te boeken.

EasyJet vliegt vanaf Schiphol op meer dan 40 bestemmingen in Europa. Zo kan er in het winterseizoen gevlogen worden naar culturele steden voor een winterse stedentrip, maar ook naar wintersportbestemmingen zoals Salzburg en Genève. Ook zijn de winterzonbestemmingen weer terug in het aanbod en kunnen er tickets worden geboekt naar onder anderen Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura.

Onder de naam Ticket Time maakt easyJet sinds vorig jaar reizigers er op attent dat de dag waarop een nieuwe reisperiode beschikbaar is, het slimste moment is om te boeken. Op verschillende manieren worden reizigers dan ook ruim van tevoren ingelicht over het moment waarop er een nieuwe reisperiode beschikbaar komt om te boeken.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lowcost airline JetBlue wil Amerika met Europa gaan verbinden

Volgende bericht

Holland America Line en Travel Counsellors slaan handen ineen voor KWF Kankerbestrijding

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.