Nieuws

easyJet voegt Agadir toe aan het Schiphol-netwerk

easyJet voegt deze winter Agadir in Marokko toe aan het netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Met deze nieuwe route vliegt de maatschappij nu op 43 bestemmingen vanaf Schiphol. Agadir is tevens ook de eerste Marokkaanse bestemming die easyJet direct vanaf Schiphol aandoet.

easyJet gaat van 1 december tot en met 30 maart 2019 één keer per week, op zaterdag, vliegen naar Agadir. William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt: “We zijn blij met Agadir als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Nu de wintermaanden weer om de hoek staan is het prettig dat we onze Nederlandse reizigers steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Fuerteventura toe aan ons routenetwerk. Ook biedt het toevoegen van deze bestemming mogelijkheden voor easyJet-passagiers die familie in Marokko of Nederland willen bezoeken.’’

Agadir is een kustplaats in Marokko, de badplaats is gelegen aan de azuurblauwe Atlantische Oceaan en is de ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders. Door het gunstige klimaat in Agadir kunnen reizigers zo’n 300 dagen per jaar genieten van zonnig weer. Verder kunnen reizigers genieten van het 10km lange, prachtige strand en de ruime keuze aan horeca faciliteiten op de boulevard.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Airports dicht: Florida in afwachting van orkaan Michael

Volgende bericht

Disneyland Paris introduceert nieuw festival in 2019

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.