Nieuws

EasyJet voegt Schiphol – Barcelona toe aan netwerk

EasyJet heeft de populaire bestemming Barcelona toegevoegd aan het Schiphol-netwerk. De airline vliegt vanaf 19 juli aanstaande vier keer per week, op maandag, donderdag, vrijdag en zondag tussen Amsterdam Schiphol Airport en Barcelona. De vluchten zullen tot eind oktober opereren en kunnen vanaf nu op easyJet.com worden geboekt.   
Daarnaast biedt easyJet dit weekend EK-liefhebbers de mogelijkheid om af te reizen naar de achtste finale van het voetbaltoernooi, waarin het Nederlands elftal het zal opnemen tegen een nummer drie van de poules D, E of F. De extra vluchten naar Boedapest, die op dit moment in de verkoop zullen gaan, zullen op zondagochtend vertrekken en op maandagochtend terugkeren naar Nederland.
William Vet (Country Director Nederland en Scandinavië): “Onze passagiers kunnen niet wachten om Europa weer te (her)ontdekken. Barcelona is een prachtige stad die zich perfect leent voor een stedentrip waarin je zon, zee, strand en cultuur kunt combineren. Door het toevoegen van Barcelona aan het routenetwerk van easyJet vanaf Schiphol Airport, kunnen we niet alleen vrije tijds passagiers bedienen. We verwachten ook dat er veel zakelijke reizigers gebruik zullen maken van de verbinding.”

Extra vluchten naar Boedapest
“Als tweede maatschappij op Schiphol, en oranje-fan voelen wij ons erg verbonden met Nederland en daarom hebben wij ervoor gekozen om extra vluchten naar Boedapest aan te bieden. Zo kunnen Nederlandse voetballiefhebbers naar Boedapest afreizen om het Nederlands elftal in de achtste finale te zien spelen. Met onze flex garantie kunnen reizigers met vertrouwen boeken, wetende dat als hun plannen veranderen, ze hun reis ook aan kunnen passen.”

Flex garantie 
Nu de kleurcodes van verschillende landen zijn aangepast en reisrestricties worden versoepeld, ziet easyJet een positieve verschuiving in het aantal boekingen. Om passagiers vertrouwen te geven een vakantie te boeken, blijven alle easyJet klanten profiteren van het toonaangevende flexibele boekingsbeleid van easyJet waardoor ze hun vluchten zonder wijzigingskosten op elk moment tot twee uur voor vertrek kunnen aanpassen. In tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen zijn er geen restricties op data of bestemmingen, en kunnen passagiers hun boeking veranderen naar elke vlucht die nu verkocht wordt, tot eind september 2022. Dit is van toepassing op alle veranderingen die tot en met 30 september 2021 worden gemaakt.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

SolFly vraagt faillissement aan

Volgende bericht

Regent Seven Seas Cruises onthult naam nieuwste schip

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."