Vacature

Echt Ierland is op zoek naar een Medewerker Reserveringen – Gesloten

Echt Ierland Nederland en Echt Irland Duitsland – beide onderdeel van Aquaterra Travel B.V. – gevestigd te Utrecht – zoeken per direct een Medewerker Reserveringen (M/V), full time voor minimaal 32 uur per week, voor ons kantoor te Utrecht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch en schriftelijk informeren, adviseren, verkopen van onze reizen en verzekeringen aan potentiële Ierland liefhebbers. Daarnaast ben je ook beschikbaar voor back-office werkzaamheden en het up-to-date houden van onze websites in onder meer Nederland en Duitsland. Kennis van de Duitse taal in woord en geschrift is een must!

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

New Isropa breidt uit

Volgende bericht

Twintig nieuwe Boeings voor Transavia

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."