Nieuws

Smit: marketing bureau voor reiswereld

Deel dit artikel

Ed Smit heeft het marketingbureau Isamas opgericht. Met dit bureau richt hij zich op de professionele marketing- en verkoopondersteuning van reisorganisaties en de toeristische industrie. Smit is geen onbekende in de reiswereld. Hij was recentelijk nog marketingmanager bij Cirkel Vakanties (o.a. singles en éénoudergezinnnen) en marketing- en salesmanager bij Euro-Expres-Trein-Charter (Ski-Trein, Alpen-Expres en AutoSlaapTrein) en heeft voorts talloze bedrijven ondersteund op het terrein van productontwikkeling en -promotie.

Breed pakket
Smit gaat zich met Isamas richten op de reiswereld, de toeristenindustrie, de leisure/wellness en de hospitality branches. Isamas, richt zich met een breed pakket aan diensten op met name het MKB en verkeersbureaus. De diensten variëren van communicatie-advies, perszaken, verkoop ondersteuning, advertentiecampagnes tot evenementen productlanceringen en ondersteuning tijdens beurzen.


Deel dit artikel

5 Reacties

 1. edith Rijnsburger
  23 maart 2010 at 13:42

  Super Ed! Ontzettend veel succes en wie weet tot hoors/ziens!

 2. 22 maart 2010 at 19:54

  Bedankt allen voor de positieve reactie !

 3. Tom van Apeldoorn
  22 maart 2010 at 14:44

  Ed, veel succes namens ons allemaal van TravelPro

 4. Yvon Smit
  22 maart 2010 at 09:09

  Een enorme hoeveelheid marktkennis gepaard met een groot sociaal inlevingsvermogen en een hoge dosis integriteit, dat kan toch niet anders dan een groot succes worden!

 5. 19 maart 2010 at 17:55

  heel veel succes toegewenst – marianne weber

Vorige bericht

19 maart - Fijn weekend! Maar geniet met mate...

Volgende bericht

Special TravelPro #11: Ontdek de ziel van een Europese stad

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.