Nieuws

Edward Suares bestuurslid CHATA

Edward Suares (General Manager Lions Dive & Beach Resort Curaçao) is onlangs gekozen tot bestuurslid van Curaçao Hotel And Tourist Assocation (CHATA). Deze organisatie zet zich in voor de vertegenwoordiging en bevordering van het toerisme op het eiland.

De bestuursleden hebben als doel een strategische richting te bepalen voor de verdere economische ontwikkeling van de toeristische sector, rekening houdend met de belangen van de private sector. Hiermee wil CHATA ervoor zorgen dat er een gedegen strategisch beleid komt dat als basis kan fungeren voor de verdere economische ontwikkeling in de toeristische sector, voor de komende jaren.

Suares treedt toe tot het bestuur. “Door mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in destination marketing voor Curaçao in de verschillende continenten en in de private sector, denk ik dat ik de juiste mix heb om zowel de publieke sector en de private sector bij elkaar te brengen voor de verdere economische ontwikkeling van de toeristische sector.” De persoonlijke doelen van Suares zijn onder meer de samenwerking binnen de sector te stimuleren, daarnaast wil hij de focus leggen op wat de leden met elkaar gemeen hebben en waardoor er efficiënter en slagvaardiger te werk kan worden gegaan.

Naast Suares treedt ook Alette Borger van Dolphin Suites toe tot het bestuur van CHATA.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook: Update brand Hotel Side Mare Resort

Volgende bericht

Reisburo Apollo neemt Langedijker Reisbureau over

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."