Nieuws

Eén jaar lang gratis met airberlin de hele wereld over

Deel dit artikel

Bij airberlin maak je kans op één jaar lang gratis vliegen, zo vaak, waarheen en zelfs met wie je maar wilt, want ook je reisgenoot vliegt gratis mee.

airberlin vliegt naar meer dan 150 bestemmingen over de hele wereld. Ken jij ze? Hoe meer je er kent, des te meer kans je maakt op het winnen van de prijsvraag.

Meedoen gaat zo 

Download 2010_09_22_allyoucanfly_formular_net, noteer achter de letters van het alfabet de IATA-codes van zo veel mogelijk airberlin-bestemmingen die met de betreffende letter beginnen en stuur het formulier vóór 31 oktober 2010 aan het Serviceteam Benelux via e-mail serviceteam-benelux@airberlin.com of fax 0049 30 3434-2049.

Degene met de meeste juiste IATA-codes van airberlin-bestemmingen wint. Als airberlin meer dan één inzending met het maximale aantal juiste IATA-codes ontvangt, wordt onder deze inzendingen geloot. De prijs die airberlin beschikbaar stelt bestaat uit één ‘all you can fly‘-voucher voor inzenders uit Nederland en één ‘all you can fly-voucher voor inzenders uit België en Luxemburg. Voorwaarde voor deelname is dat je bij een reisorganisatie met een geldig airberlin- of IATA-nummer werkt.

Belangrijk: door aan deze actie mee te doen, registreer je je automatisch voor de partnernewsletter van airberlin. Als je niet akkoord gaat met het gebruik van uw gegevens voor reclamedoeleinden, kun je dit te allen tijde bij Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs KG kenbaar maken.

Heeft je reisorganisatie nog geen eigen airberlin-nummer?
Met een eigen airberlin-nummer voor reisorganisaties kun je rechtstreeks bij airberlin-vluchten voor je klanten boeken. Bovendien gelden bij een omzet vanaf 2.500 euro per jaar aantrekkelijke kortingstarieven voor samenwerkingspartners.

Heb je belangstelling voor een eigen airberlin-nummer voor je kantoor? Neem dan contact op met het Serviceteam Benelux en vraag dit aan.Serviceteam Benelux
E-mail: serviceteam-benelux@airberlin.com
Telefoon: 49 30 3434 2096
Fax 49 30 3434-2049


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kenia in de top van de wereldranglijst MICE bestemmingen

Volgende bericht

Aviareps Tourism aan de slag voor Air Arabia (Maroc)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.