Nieuws

Een jaar lang gratis vakantie met Oad

Klanten maken kans op een jaar lang gratis vakantie wanneer zij hun mooiste vakantiefoto inleveren bij hun Oad Reisbureau. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen. Een 8-daagse vliegvakantie in Europa voor twee personen, een 10-daagse wintersportvakantie, een 3-daagse stedentrip en een bezoek aan Disneyeland® Paris, het kan allemaal zonder te betalen in één jaar tijd! Klanten kunnen hun vakantiefoto inleveren bij het reisbureau dat meedoet met deze actie. Vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres is verplicht.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Neckermann viert 40-jarig bestaan in Snowworld

Volgende bericht

Vueling vergroot vliegcapaciteit op Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."